senia calorifere

Calorifer despartitor de camere – Calorifere de compartimentare – Calorifere pentru spatiu! Este o idee minunata sa plasati un calorifer de compartimentare decorativ care sa transmita lumina in spatiu in loc sa construiți un perete, oferind astfel o functie dubla. Tot o solutie aflata la indemana prin care se economiseste spatiu este utilizarea unui calorifer despartitor sau a unui calorifer portprosop care actioneaza ca o despartire in baile mai mici. Caloriferele pentru compartimentarea camerei si bailor sunt calorifere design.

Va atragem atentia asupra faptului ca datorita perioadei de concedii din luna august, termenele de livrare afisate pot creste. Va rugam ca ininainte de a plasa comanda sa va informati asupra termenului de livrare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Valută

Cart empty

DESPRE CALORIFERELE SENIA

CALORIFERE DESPARTITOR DE CAMERE

Caloriferul de compartimentare este un jucator activ in proiectarea incaperilor. Un element de design care poate fi utilizat in bai si camere de zi, care are mai multe functii pentru a elibera alte zone ale camerei.
Acestea pot fi echipate cu funtia de calorifer portprosop, decorate cu motive de design sau pot avea diferite forme. Exista si in versiunea inoxidabila, dar majoritatea sunt disponibile in toate culorile gamei RAL.

CALORIFERE WIFI