senia calorifere

Calorifer din otel inoxidabil - Calorifer Inox! Caloriferele din otel inoxidabil ofera cel mai bun randament termic si mentin caldura pentru cel mai lung timp. Datorita eficientei lor, duratei de viata indelungate si datorita faptului ca sunt usor de curațat, caloriferele din oțel inoxidabil sunt de inalta calitate. Este, de asemenea adevarat ca, caloriferele din otel inoxidabil au un pret mai mare decat caloriferele din oțel. Modelele din inox pe care le oferim au versiuni atat pentru camera, cat si pentru baie. Majoritatea caloriferelor din otel inoxidabil sunt disponibile in finisaje periate sau lustruite.

Va atragem atentia asupra faptului ca datorita perioadei de concedii din luna august, termenele de livrare afisate pot creste. Va rugam ca ininainte de a plasa comanda sa va informati asupra termenului de livrare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Valută

Cart empty

DESPRE CALORIFERELE SENIA

CALORIFERE DIN OTEL INOXIDABIL

In orice mediu in care este prezenta umiditate sau alta substanta pe baza de apa, va aparea coroziunea in corpul obiectelor din otel. Din acest punct de vedere, caloriferele din otel inoxidabil sunt una dintre cele mai bune solutii pentru transferul de caldura. Indiferent daca alegi o suprafata periata sau lustruita, confera resistenta unei piese deosebit de valoroasa. De asemenea, disponibil si in varianta dedespartitor de camera.

CALORIFERE WIFI