senia calorifere

Pe piata exista putine calorifere care pot fi vopsite cu vopsea de perete. De ce este atat de deosebit un calorifer care poate fi vopsit? Daca doriti ca si caloriferul sa fie exact aceeasi culoare ca si peretele, aceasta este alegerea perfecta. Daca doriti ca si caloriferul nostru sa nu fie observabil, aceasta este alegerea perfecta. Daca schimbati frecvent culorile, puteti vopsi acest calorifer de mai multe ori in culori diferite. Un calorifer care poate fi vopsit cu vopsea de perete este o alegere excelenta.

Va atragem atentia asupra faptului ca datorita perioadei de concedii din luna august, termenele de livrare afisate pot creste. Va rugam ca ininainte de a plasa comanda sa va informati asupra termenului de livrare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Valută

Cart empty

DESPRE CALORIFERELE SENIA

CALORIFERE CU POSIBILITATE DE VOPSIRE

Calorifere care pot fi vopsite - deoarece pot fi vopsite in aceeasi culoare cu peretele, tapetul sau mobilierul - se pot asimila complet cu mediul inconjurator. Pot fi vopsite dupa bunul plac, cu orice vopsea pe baza de apa, fara a pierde niciuna dintre performanțele sale excelente de incalzire. De asemenea, le recomandam intr-o gama larga de dimensiuni pentru amenajarea baii.

CALORIFERE WIFI