senia calorifere

Calorifer cu iluminare – Calorifer care luminează - Calorifer cu iluminare LED! Astazi, unele dintre caloriferele design sunt elemente multifunctionale. Din ce in ce mai multe calorifere sunt realizate cu lumina de fond, ceea ce creeaza o atmosfera speciala in camere. Putem intalni calorifere magice in camere si dormitoare, care nu doar „incalzesc”, nu sunt doar „corpuri de incalzire”, ci ofera si o iluminare ambientala magica. Majoritatea caloriferelor iluminate sunt eficiente energetic, cu LED.

Va atragem atentia asupra faptului ca datorita perioadei de concedii din luna august, termenele de livrare afisate pot creste. Va rugam ca ininainte de a plasa comanda sa va informati asupra termenului de livrare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Valută

Cart empty

DESPRE CALORIFERELE SENIA

CALORIFERE CU LED

Atunci cand unradiator design frumos nu ofera doar o functie de incalzire, ci si o atmosfera intima, este un fundal exceptional. Caloriferele noastre, datorita iluminarii cu LED cu consum redus de energie, folosind lumini fine si moi creste nivelul de intimitate al dormitorului, ne aprinde baia sau da o lumina primitoare caloriferului nostru. Caloriferul iluminat este acum disponibil si este un corp de incalzire design pentru pretențiosi.

CALORIFERE WIFI