senia calorifere

Calorifere tubulare - calorifere tip teava – calorifere design! In zilele noastre caloriferele tip teava sunt cel mai raspandit tip de calorifere. Nu este surprinzator, antrucat conductele de incalzire diferite - plane, triunghiulare, dreptunghiulare -curbate, curbate sau drepte, precum si amplasarea lor mai densa sau mai puțin frecventa, ofera designerilor oportunitati aproape nelimitate de a visa calorifere noi si mai noi. De aceea, caloriferele speciale, care sunt aproape artistice, pot fi gasite printre caloriferele tip teava, la fel ca si modelele similare cu caloriferele traditionale din fonta. In ceea ce priveste functia lor, caloriferele tip teava pot servi ca incalzitor de camera, suport pentru prosoape de baie, partitie sau vestibul si pot fi perfect integrate intr-o varietate de interioare - de la clasic la ultra modern. Cele mai multe calorifere tip teava sunt disponibile in 208 de culori.

Va atragem atentia asupra faptului ca datorita perioadei de concedii din luna august, termenele de livrare afisate pot creste. Va rugam ca ininainte de a plasa comanda sa va informati asupra termenului de livrare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Valută

Cart empty

DESPRE CALORIFERELE SENIA

CALORIFERE WIFI

CALORIFERE TIP TUBULARE

Caloriferele tip teava ofera o gama larga de aplicatii, astfel ancat pot fi utilizate in aproape orice incapere. Datorita varietatii de optiuni de design, pot fi parteneri minunati pentru orice concept de imbunatatire a casei. Deoarece sunt disponibile in toate culorile gamei de culori RAL, se poate spune ca functioneaza si ca un decor pentru orice mediu.