senia calorifere

Calorifere verticale – Calorifer stationar - Calorifer vertical! In multe cazuri, un calorifer vertical poate fi solutia potrivita. Este ideal pentru incalzirea spatiilor cu dimensiuni mici. Daca suprafata de perete este redusa, merita sa alegeti un calorifer vertical, economisind spatiu pentru alte mobiliere. Caloriferul vertical ofera o incalzire perfecta chiar si pentru tavane inalte. Desigur, trebuie sa planificati exact si performantele necesare. Incalzirea anumitor spatii mai mari poate necesita mai multe calorifere verticale. Va rugam sa consultati antreprenorul sau instalatorul cu privire la performantele caloriferelor dvs. Caloriferele inalte nu sunt doar practice, ci si frumoase. Multe tipuri de calorifere au versiuni atat verticale cat si orizontale. Acest lucru este de obicei indicat si pe fisa de produs a caloriferului.

In aceasta categorie oferim calorifere care sunt disponibile si la dimensiuni inalte. (Este posibil ca in imagine sa vedeti un calorifer care nu este vertical,dar la alegerea dimensiunii sa existe si in versiunea verticala).

Va atragem atentia asupra faptului ca datorita perioadei de concedii din luna august, termenele de livrare afisate pot creste. Va rugam ca ininainte de a plasa comanda sa va informati asupra termenului de livrare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Valută

Cart empty

DESPRE CALORIFERELE SENIA

CALORIFERE VERTICALE – CALORIFERE STAȚIONARE

Cand spunem cuvantul calorifer, majoritatea oamenilor se gandesc in primul rand la caloriferele orizontale. In acelasi timp, trebuie sa spunem faptul ca proiectantii spatiilor pretentioase trebuie sa tina cont si de posibilitatile oferite de dimensiunile spatiilor. Si desigur sunt situatii in care rezolvarea cerererii de incalzie dintr-o incapera data dicteaza folosirea unui calorifer vertical. Cum poate arata un calorifer vertical? Poate fi chiar o oglinda? Poate fi o rezolvare subtire un calorifer colorat care se inalta pana la cer? Ar putea fi un calorifer analt la nivelul unei opere de arta aplicata? Poate, poate, desigur, poate! Ca atatea alte optiuni.
Caloriferele verticale nu numai ca au fost create ca si calorifere design care sa corespunda spatiilor date, ci inbunatatesc estetic si interiorul ca un jucator cheie prin functiile si solutiile lor unice.

CALORIFERE WIFI