senia calorifere

Calorifere decorative - Calorifere moderne - Calorifere de design! In zilele noastre, atunci cand caloriferele nu mai au doar o functie de incalzire, dar au devenit o parte a decoratia locuintelor, fabricile de calorifere solicita designeri eminenti pentru a-si crea noile modele. Gama noastra de calorifere inteligente, sofisticate, personalizate, combinand un nivel ridicat de functii si estetica, este creat de un cunoscut designer.

Valută

Cart empty

DESPRE CALORIFERELE SENIA

CALORIFERE WIFI

CALORIFERE DECORATIVE – CALORIFERE DESIGNER

Design = creare, proiectare forma
Experienta estetica a intalniri cu obiectele de design vorbeste de la sine.
Designul este cheia calitatii noastre de viata, cu calorifere sofisticate care aduc frumusetea vietii de zi cu zi si adauga valoare mediului nostru cotidian prin adaugarea unui simt al formei.
Pe vremuri si, din pacate, in unele lucrari de decorare interioara, chiar si astazi, caloriferele cu aspect rustic, urate erau acoperite cu masti de lemn in fata ochilor curiosi. Ei bine, asta este solutia de baza ... Hai sa acoperim caloriferul (desigur, acesta va da mult mai putin randament in mediu inconjurator), lasati-l pe cel urat sa fie ceva mai putin urat si apoi trecem cumva peste acest lucru ...
Cui ii pasa catusi de putin de estetica, nu intra intr-o solutie atat de solicitanta. Mai ales cand in zilele noastre este binecunoscut faptul ca piatra, otelul, aluminiul, lemnul, sticla, caloriferele cu oglinzi proiectate cu un simt artistic fin pot imbogati aspectul fiecarei incaperi. Functiile si multitudinea de culori creaza armonie in jurul nostru, caloriferele de design avand si ele un rol important in aceasta armonie.
Caloriferul de design colorat nu este doar un ornament al spatiului de locuit, ci si un sustinator al calitatii vietii.