senia calorifere

Caloriferele infrarosu reprezinta o tehnologie noua eficienta energetic. Caloriferele sunt realizate folosind folie infrarosu. Caloriferele infrarosii difera in mai multe puncte de panourile cu infrarosu. Radiatoarelel infrarosii sunt echipate cu un controler de temperatura, astfel incat acestea functioneaza numai atunci cand este nevoie. (O exceptie este radiatorul infrarosu din camera copilului, deoarece sistemul de supraincalzire este incorporat in corpul caloriferului pentru a impiedica copiii sa apese pe butoane.) Caloriferele cu infraroșu sunt elemente de design. Caloriferele cu piatra infrarosie mentin caldura ca o soba de teracota timp de 1-2 ore dupa oprire.

Va atragem atentia asupra faptului ca datorita perioadei de concedii din luna august, termenele de livrare afisate pot creste. Va rugam ca ininainte de a plasa comanda sa va informati asupra termenului de livrare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Valută

Cart empty

DESPRE CALORIFERELE SENIA

CALORIFERE WIFI

CALORIFERE INFRAROSU

Caloriferele cu infrarosu nu trebuie confundate cu incalzirea cu infrarosu. Designul rafinat, transferul de caldura excelent si capacitatea de retinere sunt caracteristicile acestor capodopere cu controlul temperaturii. Sunt calorifere ecologice a carei folie infrarosu de baza poate fi acoperita cu sticla, oglinda chiar si cu piatra.