senia calorifere

Calorifer orizontal – radiator orizontal - calorifer orizontal! Caloriferele orizontale sunt potrivite pentru utilizare atat in casele tradiționale, cat si in cele moderne, datorita gamei imense de culori si dimensiuni.
Oferim o serie de calorifere orizontale in aceasta categorie. (Daca in imagine nu vedeti un calorifer orizontal, nu va lasați indusi in eroare! La alegerea dimensiunii veti gasi, de asemenea, si varianta orizontala.)

Vă rugăm să aveți în vedere că termenele de livrare pot fi prelungite cu 2-3 săptămâni din cauza faptului că fabricile de radiatoare sunt închise la sfârșitul lunii decembrie - începutul lunii ianuarie.

Valută

Cart empty

DESPRE CALORIFERELE SENIA

CALORIFERE WIFI

CALORIFERE ORIZONTALE

Chiar si in zilele noastre, se considera adesea ca, caloriferul trebuie sa fie „ieftin si sa incalzeasca”.
Nu acestia sunt partenerii nostri. Este important pentru noi ca si clientii nostri sa se bucure de viața lor, nu doar sa supravietuiasca. Cu propriile dispozitive, calorifere design, dorim sa contribuim tocmai la aceasta senzație de confort.
Cand vorbim despre un calorifer orizontal, in acel moment, pe langa plasarea spatiala, apare si forma, care aduce cu sine necesitatea culorilor, impreuna cu importanta plasarii. Trebuie sa fie sub geam, sa corespunda inaltimii parapetului? Sau caloriferele formeaza o banda larga si frumoasa pe perete, care se potrivește cu tapetul? Asa sa fie! Caloriferele orizontale rezolva si problema incalzirii spatiilor mai mari, deoarece inaltimea, latimea si chiar adancimea caloriferului pot fi selectate pentru a se potrivi cu cerintele dvs. de gust si putere.