senia calorifere

Calorifer de hol – Calorifer de perete pentru hol! Printre caloriferele noastre, acest tip este o alternativa foarte buna de calorifere pentru holuri, coridoare si pentru garsoniere. Economisirea de spatiu si multifunctionalitatea, calorifer si perete de hol intr-unul singur, deoarece in timp ce haina sau umbrela se usuca, incalzirea spatiului este, de asemenea, rezolvata. Deoarece economiseste spaaiu, este foarte practic pentru incalzirea unui hol mic.

Vă rugăm să aveți în vedere că termenele de livrare pot fi prelungite cu 3 săptămâni din cauza faptului că fabricile de radiatoare sunt închise la sfârșitul lunii decembrie - începutul lunii ianuarie.

Valută

Cart empty

DESPRE CALORIFERELE SENIA

CALORIFERE DE HOL

Caloriferele pentru hol sunt solutii foarte practice. Indiferent daca sunt conectate la o retea de incalzire sau sunt folosite versiunile lor electrice, pot indeplini si alte functii in afara de incalzire. Pot fi echipate cu cuiere design pentru haine, pot fi uscate haine, inlocuiesc oglinda frontala pentru versiunile lor oglindite, iar unele dintre ele chiar au un perete lateral luminat. Disponibile intr-o varietate de culori pentru a se potrivi interiorului.

CALORIFERE WIFI