senia calorifere

Calorifer din sticla – Radiatoare din sticla – Calorifer placat cu sticla! Calorifere frumoase si irezistibile realizate dintr-un material deosebit, sticla. Caloriferele placate cu sticla si radiatoarele facute din sticla sunt delicate, dar foarte frumoase. Caloriferele din sticla creaza senzatia unui spatiu aerisit. Caloriferul din sticla este neobisnuit, unic si special, o adevarata curiozitate.

Va atragem atentia asupra faptului ca datorita perioadei de concedii din luna august, termenele de livrare afisate pot creste. Va rugam ca ininainte de a plasa comanda sa va informati asupra termenului de livrare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Valută

Cart empty

DESPRE CALORIFERELE SENIA

CALORIFERE WIFI

CALORIFERE DIN STICLA

Sticla ca materie prima sugereaza in primul rand o senzatie de racoare, este ceva deosebit ca o suprafata de sticla frumos lucrata sa emane caldura. Cu adevarat reprezentative sunt corpurile de incalzire din sticla, a caror forme si culori sunt cu mult peste medie. Depasesc asteptarile in orice camera din apartament.