senia calorifere

Calorifer din fonta - Calorifere din fonta! Datorita greutatii materialului din care sunt confectionate si a senzatiei de volum oferite precum si aspectul liniilor fine, este o intalnire extraordinara, iar aceasta confera specialitatea și frumusețea lor. Se potrivesc deosebit de bine in locuințe cu un aspect tradițional. Caloriferele din fonta se incalzesc mai lent decat caloriferele conventionale, dar raman calde mult timp dupa ce au fost oprite. Caloriferele noastre din fonta sunt foarte bine realizate, ornamentate, de inalta calitate si durabile. Caloriferele din fonta oferite de Senia Group asigura un aspect de inalta calitate si de lux. Caloriferele din fonta sunt disponibile la foarte putini producatori și, prin urmare, sunt rare. Prin urmare, preturile caloriferelor din fonta sunt mai mari decat media, dar, deoarece acestea i-si pot mentine functionalitatea timp de aproape 100 de ani, sunt o solutie utila si buna.

Va atragem atentia asupra faptului ca datorita perioadei de concedii din luna august, termenele de livrare afisate pot creste. Va rugam ca ininainte de a plasa comanda sa va informati asupra termenului de livrare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Valută

Cart empty

DESPRE CALORIFERELE SENIA

CALORIFERE DIN FONTA

Poate ca atunci cand vorbim despre caloriferele de fonta, vorbim despre cele mai durabile calorifere.
Valoarea si prestigiul lor este in crestere. Forma lor curata si eleganta se integreaza in nenumarate medii, clasice si moderne starnind uimirea utilizatorilor. In plus, randamentul ridicat si intensitatea de incalzire il predestineaza pentru a fi un incalzitor indispensabil pentru mediile de inalta calitate.

CALORIFERE WIFI