senia calorifere

Calorifer colorat – Radiatoare colorate! In locul caloriferelor albe obisnuite, puteti alege calorifere colorate din gama completa de culori RAL care se potrivesc perfect culorilor casei dvs. Gama noastra de radiatoare colorate este aproape imbatabila. Majoritatea caloriferelor noastre sunt disponibile in 208 culori, in toate culorile gamei RAL Classic, fara taxa suplimentara! Desigur, acest lucru este valabil atat pentru caloriferele de camera, pentru radiatoarele de baie cat si pentru radiatoarele portprosop. Gama noastra de calorifere colorate este unica: calorifere colorate, calorifere portprosop colorate! Calorifer rosu - Calorifer negru - Calorifer gri - Calorifer maro - Calorifer verde - Calorifer albastru - Calorifer galben …

Va atragem atentia asupra faptului ca datorita perioadei de concedii din luna august, termenele de livrare afisate pot creste. Va rugam ca ininainte de a plasa comanda sa va informati asupra termenului de livrare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Valută

Cart empty

DESPRE CALORIFERELE SENIA

CALORIFERE COLORATE

Timp de doua decenii a fost de neconceput ca producatorii sa isi coloreze gama de calorifere. De fapt, cererea celor interesati de mediile placute si de calitate a adus la viata caloriferele colorate si de aceea am creat compania noastra pentru satisfacerea aceastor cerințe. Am crezut si credem in rafinament si, in consecinta, oferim acum radiatoare colorate in toate culorile si de cea mai inalta calitate pentru toate tipurile existente.

CALORIFERE WIFI