senia calorifere
Calorifer sationar, Calorifer electric din piatra, radiatoare electrice

conexiuneschema tehnicaculoaresigurantatermeni si conditii de livrarecontact

Devieri de la culoare sunt posibile din cauza calibrarii monitorului. Va rugam sa nu alegeti culoarea radiatorului in functie de culoarea vizulazita pe ecran deoarece pot fi diferente! 

 Disponibil si in versiunea orizontala: ATLAS O RADIATOR

Alegeti
Tip / Accesorii
Inaltime
latime
adancime
Putere
Rezultat

Alegeti Tipul si Dimensiunea

Alegerea Culorii

Base price with tax 0 lei
Total: 0 lei
Pret vanzare0 lei
Total discount:

CALORIFERE VERTICALE – CALORIFERE STAȚIONARE

Cand spunem cuvantul calorifer, majoritatea oamenilor se gandesc in primul rand la caloriferele orizontale. In acelasi timp, trebuie sa spunem faptul ca proiectantii spatiilor pretentioase trebuie sa tina cont si de posibilitatile oferite de dimensiunile spatiilor. Si desigur sunt situatii in care rezolvarea cerererii de incalzie dintr-o incapera data dicteaza folosirea unui calorifer vertical. Cum poate arata un calorifer vertical? Poate fi chiar o oglinda? Poate fi o rezolvare subtire un calorifer colorat care se inalta pana la cer? Ar putea fi un calorifer analt la nivelul unei opere de arta aplicata? Poate, poate, desigur, poate! Ca atatea alte optiuni.
Caloriferele verticale nu numai ca au fost create ca si calorifere design care sa corespunda spatiilor date, ci inbunatatesc estetic si interiorul ca un jucator cheie prin functiile si solutiile lor unice.

CALORIFERE WIFI