senia calorifere
Calorifer clasic , radiatoare, calorifere
radiators-tubulars-alaska4
radiators-high-output-alaska6

Alegeti
Tip / Accesorii
Inaltime
latime
adancime
Putere
Rezultat

Alegeti Tipul si Dimensiunea

Alegerea Culorii

Base price with tax 0 lei
Total: 0 lei
Pret vanzare0 lei
Total discount:

CALORIFERE WIFI

CALORIFERE - RADIATOARE | Senia Group România

CALORIFERE - RADIATOARE DESIGN - CALORIFER


Va prezentam cele mai bune si mai frumoase calorifere.
Oferta noastra de calorifere: 400 de tipuri de calorifere,pentru incalziri centrale, cazane, cazane in condensatie, pentru sisteme de incalzire alternativa si sisteme de incalzire inovative. Calorifere colorate, calorifere deosebite, calorifere unicat!
Astazi caloriferul inseamna altceva decat in trecut. In trecut nu era altceva decat un corp de incalzire urat, dar care era de neinlocuit si strica aspectul locuintei noastre. In prezent nu sunt doar obiecte functionale ci sunt si elemente de design. Problemele din trecut legate de amenajarea locuintei au disparut. Astazi doar fantezia mai stabileste un hotar, deoarece au aparut pe piata caloriferele design. Noul design ne transforma caloriferele in elemente de decor al locuintei, realizand astfel incalzirea,caloriferele nu ne mai uratesc locuintele,caminele.
Astazi caloriferele design si caloriferele colorate sunt foarte populare. Multi dintre cei care mai demult nici nu se gandeau ca un calorifer poate fi un element decorativ, astazi se straduiesc sa aleaga calorifere design, calorifere colorate si calorifere portprosop potrivite stilului locuintei.

senia calorifere

Astazi caloriferele sunt confectionate din materiale fantastice care altadata erau de neconceput, cu forme si culori uimitoare. Au o prezenta deosebita incat multi nu realizeaza faptul ca ceea ce vad este intradevar un calorifer….
Caloriferele Senia sunt peste orice imaginatie. Ai auzit de calorifer de lemn? Dar despre calorifer din sticla? Daca nu, esti la locul potrivit,deoarece pe aceasta pagina vei gasi chiar si calorifer oglinda si calorifer de piatra.
Pagina noastra web va ofera in jur de 400 de tipuri de calorifere pentru orice tip de incalzire, incalziri centrale,incalzire alternativa, incalzire cu combustibil solid sau doar electrica pentru mai multe functii (calorifere de camera si de baie) si diferite calitati (calorifere design si calorifere de lux). Puteti sa va amenajati toata casa chiar si cu o singura familie de modele, pe siteul-ul nostru veti gasi multe modele. Dar datorita gamei largi de modele, puteti alege cate un calorifer diferit in fiecare incapere.
Trebuie sa va confruntati cu alegerea dintre multitudinile de culori. Caloriferul ales de dumneavoastra este disponibil aproape in orice culoare, mai exact puteti alege una dintre cele 208 culori a gamei de culori RAL Classic cu care sa va mandriti, deorece majoritatea caloriferelor noastre sunt disponibile in aceste culori.
Oferim piese excelente in ceea ce priveste gama de calorifere disponibile. Pe langa calorifere care urmeaza linia clasica de design a caloriferelor clasice si a caloriferelor portprosop care sunt deja utilizate in aproape toate locuintele gasiti si modele extravagante care dovedesc creativitatea proiectantilor italieni si francezi. Cele din urma cu formele lor neobisnuite ,emotionante si de neegalat pot deveni elemente de decor in orice spatiu al locuintei , transformand acest obiect anost de incalzire intr-o decoratiune de arta.
Bineinteles in cazul unui calorifer nu este de neglijat randamentul de incalzire. In oferta noastra se afla calorifere de fonta care pastreaza caldura timp indelungat, calorifere de aluminiu, care incalzesc rapid aerul incaperii,la fel sunt disponibile si calorifere inovative de piatra cu temperatura redusa care ofera o caldura placuta.

Rezumand toate acestea, noi va recomandam ca in cazul in care doriti sa va amenajati locuinta intr-un mod deosebit sa nu va multumiti cu un corp de incalzire traditional, alegeti un model de pe pagina noastra cu marimea si puterea corespunzatoare, alegeti o culoare corespunzatoare pentru amenajarea locuintei dumneavoastra, comandati-l si noi il trimitem in productie pentru dumneavoastra!