senia calorifere
radiatoare colorate, Calorifer pentru camera copilului, radiator interesant
calorifere-camera-copii-button
radiator-button

conexiuneschema tehnicaculoaresigurantatermeni si conditii de livrarecontact

Devieri de la culoare sunt posibile din cauza calibrarii monitorului. Va rugam sa nu alegeti culoarea radiatorului in functie de culoarea vizulazita pe ecran deoarece pot fi diferente! 

Alegeti
Tip / Accesorii
Inaltime
latime
adancime
Putere
Rezultat

Alegeti Tipul si Dimensiunea

Alegerea Culorii

Base price with tax 0 lei
Total: 0 lei
Pret vanzare0 lei
Total discount:

CALORIFERE PENTRU CAMERA COPILULUI

Figura principala in viata majoritatii familiilor este copilul, ceea ce este un lucru natural pentru noi. Incercam sa oferim cea mai buna lumina posibila ochilor nostri, sa obtinem cel mai frumos patuț, mobilier, ghiozdan, tot ceea ce va poate face copilaria si mai frumoasa.
De ce ar fi caloriferul camerei copiilor o exceptie in acest sens? Suntem foarte incantati sa putem oferi si o solutie (solutii) din acest aspect.
Este foarte important pentru noi faptul ca si caloriferele din camera copilului, pe langa faptul ca dispun de o putere suficienta de incalzire si prin culorile si formele acestora, sa ofere copiilor un mediu vesel pe care doar un calorifer din camera copilului il poate oferi.
Copilul recunoaste toate obiectele din propriul sau spatiu de locuit. De ce ar fi o exceptie un calorifer de design conceput cu gust, special pentru el?

CALORIFERE WIFI