senia calorifere
radiator din otel, Calorifer sationar, Calorifere electrice, radiator estetic
Nincs kép beállítva
Nincs kép beállítva

conexiuneculoaresigurantatermeni si conditii de livrarecontact

Devieri de la culoare sunt posibile din cauza calibrarii monitorului. Va rugam sa nu alegeti culoarea radiatorului in functie de culoarea vizulazita pe ecran deoarece pot fi diferente! 

 Pentru sistem de încălzire centrală: MAX O RADIATOR și MAX V RADIATOR

Alegeti
Tip / Accesorii
Inaltime
latime
adancime
Putere
Rezultat

Alegeti Tipul si Dimensiunea

Alegerea Culorii

Base price with tax 0 lei
Total: 0 lei
Pret vanzare0 lei
Total discount:

CALORIFERE DE CAMERA PREMIUM

Ce face un calorifer sa fie luxos?
Poate din acelasi motiv care face ca o masina, o casa, un hotel de lux sa fie diferite de restul.
Ceea ce face un calorifer de lux este, ca depaseste caloriferele medii, nu numai prin aspectul sau, ci in aproape fiecare indicator de calitate. Caloriferele rafinate, exclusive, din punct de vedere al designului au un rol important in orice interior in care culorile si formele imbogatesc spatiul de locuit. Caloriferele de lux au, de asemenea, performante excelente de incalzire, fara sa mai vorbim de siguranta operationala.
Caloriferele de lux nu sunt chiar calorifere ieftine. In acelasi timp, in acele spatii in care sunt montate, culorile si designurile lor vor atrage sigur atentia vizitatorilor. Sa nu mai vorbim despre faptul ca toata lumea iubeste frumosul si binele in spatiul sau de locuit. Caloriferele de design si de lux raspund tuturor provocarilor si asteptarilor, pentru ca toata lumea merita sa se bucure de „compania” lor.

CALORIFERE WIFI