senia calorifere
Calorifer gri, radiator gri, Calorifere colorate, radiator din otel
radiator-essy
calorifere-de-camera-essy

conexiuneschema tehnicaculoaresigurantatermeni si conditii de livrarecontact

Devieri de la culoare sunt posibile din cauza calibrarii monitorului. Va rugam sa nu alegeti culoarea radiatorului in functie de culoarea vizulazita pe ecran deoarece pot fi diferente! 

Disponibil si in versiunea cromata: ESSY CR RADIATOR
Versiune electrică: ESSY RADIATOR ELECTRIC

Alegeti
Tip / Accesorii
Inaltime
latime
adancime
Putere
Rezultat

Alegeti Tipul si Dimensiunea

Alegerea Culorii

Base price with tax 0 lei
Total: 0 lei
Pret vanzare0 lei
Total discount:

RADIATOR – TOP 30

Oferim multe tipuri de calorifere. Multor persoane le este greu sa faca alegeri, deoarece pe site-ul nostru sunt prezentate calorifere unul mai frumos decat celalalt. Am facut o selectie „best of”a celor mai populare calorifere pentru a-i ajuta pe cei care aleg greu, se decid greu. Caloriferele prezentate aici sunt cele mai des comandate de clientii din Ungaria. Care este caracteristica caloriferului de aici? Cele mai multe sunt pentru sistemul de incalzire cu apa calda. Majoritatea fac parte din aceeasi familie de calorifere, sunt calorifere verticale, orizontale si de baie. Ca de exemplu, caloriferul Carlos V, caloriferul Carlos H si membrul aceleiasi familii de calorifere, caloriferul portprosop Nux. In acest fel, aproape toate caloriferele dintr-un apartament sau o casa pot fi din aceiasi familie. Multe dintre aceste familii de calorifere au fost incluse in cele mai populare calorifere. Caloriferele cu o gama larga de dimensiuni sunt preferate de clientii nostri, intrucat dimensiunea caloriferului este decisiva in alegere. Caloriferele cu randament ridicat sunt populare, deoarece și randamentul este un aspect foarte important atunci cand alegeti un calorifer. Mai ales cand vine vorba de centralele in condensatie, caloriferele trebuie sa faca fata cu un sistem de incalzire cu temperatura joasa.
Aici intalnim cele mai bune calorifere din diferite puncte de vedere. Va dorim o selectie placuta. Daca va blocati, serviciul nostru de relatii cu clientii va ajuta la cumpararea unui calorifer.

CALORIFERE WIFI