senia calorifere
Calorifer artisctic
Nincs kép beállítva

conexiuneschema tehnicasigurantatermeni si conditii de livrarecontact

Devieri de la culoare sunt posibile din cauza calibrarii monitorului. Va rugam sa nu alegeti culoarea radiatorului in functie de culoarea vizulazita pe ecran deoarece pot fi diferente! 

 

Alegeti
Tip / Accesorii
Inaltime
latime
adancime
Putere
Rezultat

Alegeti Tipul si Dimensiunea

Alegerea Culorii

Base price with tax 0 lei
Total: 0 lei
Pret vanzare0 lei
Total discount:

CALORIFERE WIFI

CALORIFERE NOI

Tendintele se schimba, la fel și modelele caloriferelor se schimba de la an la an. Pentru cine este importanta moda si designul interior, pentru acela poate fi important și aspectul noului radiator, forma si culoarea acestuia. Senia Group urmareste si monitorizeaza constant noile calorifere ale designerilor si inovatiile din domeniu. Aproape lunar ne actualizam gama de calorifere cu noi modele de calorifere, astfel incat clientii nostri sa poata cunoaște mereu cele mai noi modele de calorifere și sa le poata cumpara in Romania. Stilul si moda sunt importante pentru noi, de aceea consideram ca noutatile, caloriferele noi, modelele noi ii inspira si pe clientii nostri si ii fac sa aleaga cu incredere calorifere la moda din magazinul nostru online.

Atunci cand cumparati un calorifer nou, merita sa va informati si sa cunoasteți cele mai noi tipuri de calorifer, caracteristicile caloriferelor noi și avantajele și dezavantajele acestora. Este important ca noul calorifer nu numai sa fie frumos, dar sa-si indeplinească pe deplin funcția inițiala, oferind o incalzire adecvata în camera sau spatiu. Caloriferele moderne si caloriferele de ultima generație sunt speciale, dar trebuie sa ofere performanțe adecvate de incalzire. Inainte de a cumpara un radiator, aveti nevoie de cateva minute pentru a consulta un instalator sau proiectant, sau sa apelati la serviciul de relatii cu clientii Senia Group.